ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ -50% ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ e-shop
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 60€
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ
H NEA COLLECTION FALL/WINTER 23/24 ΕΦΤΑΣΕ ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η Εταιρεία Κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. παρέχει τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιστρέψει ή να αλλάξει κάποιο προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Τα  μεταφορικά έξοδα επιστροφής/αλλαγής του προϊόντος προς την έδρα μας επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον αγοραστή. Οι αλλαγές με άλλα προϊόντα γίνονται σύμφωνα με την τρέχουσα τιμή των προϊόντων και τα μεταφορικά για την εκ νέου αποστολή του προϊόντος που έχετε διαλέξει είναι δωρεάν. 

 

Η διαδικασία για την επιστροφή/αλλαγή έχει ως ακολούθως:

1) Ο αγοραστής πρέπει να αποστείλει αίτημα για την επιστροφή είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@19fifty-noexcess.gr ή χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

2) Μόλις εγκριθεί η επιστροφή, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ώστε να προχωρήσετε στην αποστολή του προϊόντος με εταιρεία courier της επιλογής σας ,στις αποθήκες μας επί της οδού Αντιοχείας 28 ,Αθήνα Τ.Κ. 11251. Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής προς την έδρα μας επιβαρύνουν εσάς. Εάν για οποιοδήποτε λόγο ένα πακέτο σταλεί στην αποθήκη μας χωρίς την έγκριση του τμήματος επιστροφών και χωρίς να έχει προηγηθεί η προαναφερθείσα διαδικασία, το πακέτο θα επιστραφεί στον αγοραστή και η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

3) Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα της κατηγορίας BLACK FRIDAY που έχουν αγοραστεί με ποσοστό έκπτωσης μεγαλύτερο ή ίσο του 50% παρά μόνο αλλαγή σε νούμερο και μόνο βάσει διαθεσιμότητας.

4) Αλλαγή με άλλο προϊόν. Αν ο αγοραστής έχει επιλέξει το προϊόν, με το οποίο θέλει να αλλάξει την παραγγελία του, πρέπει να μας ενημερώσει με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@19fifty-noexcess.gr ή τηλεφωνικά στο 2108643085 και θα προχωρήσουμε με την αποστολή του νέου προϊόντος μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο χρώμα και στο νούμερο της νέας παραγγελίας. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει εναλλακτικά προϊόντα και αν δεν σας ενδιαφέρουν η εταιρεία μας θα προβεί σε επιστροφή χρημάτων στην οποία ισχύουν οι όροι της παραγράφου 4.

5) Επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν στον τραπεζικό λογαριασμό που δηλώσει ο αγοραστής. Εάν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, το ποσό θα επιστραφεί στην εν λόγω κάρτα. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Το ποσό που επιστρέφεται είναι το κόστος του προϊόντος και όχι το συνολικό κόστος της παραγγελίας, η οποία ενδέχεται να περιέχει έξοδα αποστολής και έξοδα αντικαταβολής. Για την επιστροφή χρημάτων είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.

6)  Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας Κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Ως εκ τούτου, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή μια επιστροφή, είναι το προϊόν να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια άριστη αρχική του κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια). Στην περίπτωση που το προϊόν έχει υποστεί οποιαδήποτε αλλαγή από τον αγοραστή, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή και το πακέτο θα του επιστρέφεται. Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε κάλτσες και εσώρουχα.

7) Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά λάθος της εταιρείας, η Εταιρεία Κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που είχε δηλώσει ο αγοραστής για την παραλαβή της παραγγελίας του, χωρίς καμία δική του επιβάρυνση.