ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
OUTLET ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ -50% ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ e-shop

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

hqNOEXCESSΗ Νo Excess είναι μια ολλανδική εταιρεία ρούχων η οποία εδρεύει στο Άμστερνταμ με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως και πάνω από 1500 σημεία πώλησης. Η φιλοσοφία της No Excess βασίζεται στην μίξη εξαιρετικών εφαρμογών , πρωτότυπων σχεδίων και κυρίως υψηλής ποιότητας βιώσιμων υφασμάτων.

Κατασκευάζουμε ρούχα μόδας από stretch και breathable υφάσματα δίνοντας έμφαση στις fancy λεπτομέρειες και επιτυγχάνοντας έτσι την μέγιστη άνεση χωρίς συμβιβασμούς στην εμφάνιση.

Αποστολή μας είναι κάθε άντρας να νιώθει άνετα ανά πάσα στιγμή. Στη δουλειά, στις αθλητικές δραστηριότητες ή σε μια βραδινή έξοδο. Η άνεση σας είναι η κύρια προτεραιότητά μας.

Μέσα από την ολοκληρωμένη συλλογή της No Excess που βασίζεται σε τρεις κατευθυντήριες γραμμές : Casual ,Sport and Chic προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο look για τον άνδρα που προτιμά μια ανεπιτήδευτα μοντέρνα εμφάνιση στην καθημερινότητα του.

 

 

 

SUSTAINABILITY

sustainabilityΣτόχος μας είναι να μειώσουμε τις επιπτώσεις της κατασκευής των ρούχων μας στο περιβάλλον. Αυτό το κάνουμε επιλέγοντας κάθε εποχή περισσότερα υλικά που έχουν μικρότερη επίδραση στο περιβάλλον σε σύγκριση με τις συμβατικές επιλογές. Συνεχίζουμε να αυξάνουμε την ποσότητα των πιο βιώσιμων υλικών στα προϊόντα μας χρόνο με το χρόνο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε :

ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Τα φυσικά υλικά δεν είναι μόνο καλύτερα επειδή είναι μαλακά και άνετα, είναι επίσης καλύτερα για το περιβάλλον. Άλλωστε, είναι μια φυσική πρώτη ύλη που αποτελείται εξ ολοκλήρου από ανανεώσιμες πηγές. Αν και εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε κανονικό βαμβάκι, προσπαθούμε για όλο και πιο βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις.

 • Better Cotton

Επιλέγοντας τα βαμβακερά προϊόντα μας, υποστηρίζετε τις επενδύσεις της No Excess στην αποστολή της Better Cotton. Η Better Cotton εκπαιδεύει τους αγρότες να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το νερό, να φροντίζουν την υγεία του εδάφους και τους φυσικούς οικοτόπους, να μειώνουν τη χρήση των πιο επιβλαβών χημικών ουσιών και να σέβονται τα δικαιώματα και την ευημερία των εργαζομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Better Cotton, επισκεφτείτε τον ιστότοπο τους: https://bettercotton.org/

 • Organic cotton

Με το βιολογικό βαμβάκι δεν επιτρέπεται η χρήση GTO σπόρων. H ορολογία GTO σημαίνει γενετικά τροποποιημένος οργανισμός. Υπάρχει ισχυρός περιορισμός στη χρήση συνθετικών χημικών ουσιών και λιπασμάτων κατά την καλλιέργεια του οργανικού βαμβακιού. Αυτό αυξάνει την υγεία και τη γονιμότητα του εδάφους. Η χρήση νερού είναι χαμηλότερη καθώς αναπτύσσεται κυρίως σε περιοχές με φυσικό πότισμα με βροχές. Αυτό έχει παρακολουθηθεί και επικυρωθεί από τα παγκοσμίως αποδεκτά πιστοποιητικά GOTS και OCS.

 • Linen

Το λινό είναι ένα φυσικό, βιώσιμο υλικό που καλλιεργείται σε περιοχές με εύκρατο κλίμα. Η καλλιέργεια λινού χρησιμοποιεί λιγότερο νερό, λιγότερα λιπάσματα και λιγότερα φυτοφάρμακα από το συμβατικό βαμβάκι. Το ύφασμα είναι ισχυρό και ανθεκτικό, γεγονός που δίνει στο υλικό τη μεγάλη διάρκεια ζωής του.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

 • TENCEL™ Lyocell

Το Lyocell είναι κατασκευασμένο από ξυλοπολτό. Η πρώτη ύλη προέρχεται από οργανικές, ανανεώσιμες πηγές. Η διαδικασία κατασκευής του υλικού Lyocell από ξυλοπολτό είναι φιλική προς το περιβάλλον. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα σε ένα σύστημα κλειστού βρόχου, έτσι σχεδόν όλος ο διαλύτης καλύπτεται εκ νέου και επαναχρησιμοποιείται. Τα λύματα είναι μη τοξικά. Το TENCEL™ Lyocell αναπτύσσεται από την αυστριακή Lenzing AG. Η πρώτη ύλη προέρχεται από ξύλο βιώσιμης καλλιέργειας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lyocell, επισκεφτείτε τον ιστότοπο τους: https://tencel.com

 • LENZING™ ECOVERO™

Το ECOVERO™ αναπτύχθηκε από την αυστριακή εταιρεία Lenzing AG ως βιώσιμη εναλλακτική λύση για τη βισκόζη. Είναι κατασκευασμένο από ξυλοπολτό, η πρώτη ύλη προέρχεται από ξύλο βιώσιμης καλλιέργειας. Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή του ξύλου σε πολτό επαναχρησιμοποιούνται. Οι ίνες LENZING™ ECOVERO™ παράγουν έως και 50% χαμηλότερες εκπομπές και επιπτώσεις στο νερό σε σύγκριση με τη συμβατική βισκόζη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ECOVERO™, επισκεφτείτε τον ιστότοπο τους: https://lenzing.com/

ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών. Τα ανακυκλωμένα υλικά μειώνουν την ανάγκη χρήσης υλικών νέας προέλευσης, μειώνουν τα απόβλητα στις χωματερές και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των αρχικών υλικών προέλευσης. Εκτός από αυτό, μειώνουν επίσης τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου (CO2). Τα ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση είναι ένα βήμα προς μια κυκλική οικονομία.

 • Recycled cotton

Το ανακυκλωμένο βαμβάκι κατασκευάζεται κυρίως από υπολείμματα βαμβακιού που έχουν απομείνει στη βιομηχανία ενδυμάτων ή από ενδύματα που δεν πωλούνται. Το ανακυκλωμένο βαμβάκι πρέπει συχνά να αναμιγνύεται με άλλα υλικά για να διασφαλιστεί η ποιότητα του υλικού, καθώς μετά τη διαδικασία ανακύκλωσης οι ίνες βαμβακιού είναι πιο κοντές από τις νέες ίνες.

 • Recycled polyester

Ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας είναι κατασκευασμένος από υλικά που διαφορετικά θα πετάγονταν και πιθανότατα θα κατέληγαν σε χωματερές. Είναι κατασκευασμένος από υπολείμματα που περισσεύουν στη βιομηχανία ενδυμάτων, από χρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια και άλλα ήδη χρησιμοποιημένα πολυεστερικά υλικά.

 • REPREVE®

Το Repreve είναι ένας ανακυκλωμένος πολυεστέρας μετά την κατανάλωση, κατασκευασμένος από μπουκάλια PET. Τα μπουκάλια καθαρίζονται, κόβονται σε μικρά κομμάτια και μετατρέπονται σε πρώτη ύλη για την κατασκευή νέου πολυεστέρα. Το REPREVE® στα προϊόντα μας έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως ως μόνωση σε μπουφάν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Repreve, επισκεφτείτε τον ιστότοπο τους: https://repreve.com

 • Sofeelate®

Το Sofeelate® είναι μονωτικό υλικό κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

 • Recycled JELLPLUS®

Το JELLPLUS® αναπτύσσεται από την Jinyu Fibre. Είναι ένα τεχνητό πούπουλο για μονωτικό υλικό που μπορεί να εξοικονομήσει έως και 25% βάρος.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΥΛΙΚΑ

Τα καινοτόμα υλικά είναι υλικά που αναπτύσσονται με νέες τεχνικές για να μειώσουν τον αντίκτυπο στον κόσμο.

 • BIONIC-FINISH® ECO

Για να γίνουν τα υλικά υδατοαπωθητικά χρειάζονται εμποτισμό. Κανονικά αυτό γίνεται με ένα ανθεκτικό υδατοαπωθητικό φινίρισμα (DWRF) το οποίο συχνά περιέχει πολύ φθοριούχα χημικά (PFAS). Αυτές οι χημικές ουσίες είναι επιβλαβείς. Το Bionic Finish Eco από τον Όμιλο Rudolf είναι ένας μοναδικός και κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υδατοαπωθητικός εμποτισμός που δεν περιέχει φθοριούχες ουσίες. Λόγω της φόρμουλας χωρίς φθόριο δεν είναι απωθητικό που προκαλεί ρύπους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BIONIC-FINISH® ECO, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους: https://rudolf.de/brands/bionic-finish-eco

 • Dupont™ Sorona®

Το Dupont™ Sorona® είναι μια οικολογική ίνα απόδοσης που κατασκευάζεται εν μέρει από ετησίως ανανεώσιμα φυτικά συστατικά. Το υλικό είναι 37% φυτικής προέλευσης (καλαμπόκι) και απαιτεί 30% λιγότερη ενέργεια για παραγωγή σε σύγκριση με τις μη ανανεώσιμες ίνες νάιλον. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Sorona, ελέγξτε τον ιστότοπό τους: https://sorona.com

JEANS

Σε επιλεγμένα τζιν μας, μπορείτε να βρείτε μια ετικέτα με το σκορ EIM. Με τη βοήθεια της βαθμολογίας EIM, είναι δυνατό να μετρηθεί ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος των τζιν. Το EIM σημαίνει Environmental Impact Measurement και αναπτύχθηκε από την Jeanologia. Η βαθμολογία EIM αντικατοπτρίζει τον αντίκτυπο της παραγωγής τζιν όσον αφορά τη χρήση νερού, χημικών και ενέργειας, καθώς και την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στο εργοστάσιο. Η αποστολή της Jeanologia είναι να δημιουργήσει μια ηθική, βιώσιμη και οικολογικά αποδοτική βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης μέσω τεχνολογιών που προκαλούν αναστάτωση. Περισσότερες πληροφορίες για την Jeanologia μπορείτε να βρείτε εδώ: https://jeanologia.com                                                                                                                                             

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.